Artikler skrevet af brugerne

Du kan bidrage til sidens indhold

Som bruger på siden kan du være med bidrage til siden indhold, ved at skrive en artikel, som har relevans for andre patienter med Spasme Angina eller Småkarssygdom.

Artiklen kan handle om alt fra, en beskrivelse af din erfaring med jobcenter, sundhedsvæsen, familie og sociale relationer i forbindelse med din hjertesygdom. Det kan også være nogle tanker du har omkring det, at have en hjertesygdom, som kun meget få har kendskab til.

Hvordan kommer jeg i gang?

Et krav til artiklerne er naturligvis, at det har forbindelse med enten Spasme Angina eller Småkarssygdom. Det skal altså have relevans til disse to sygdomme, ellers vil det ikke blive lagt op på siden.

Når du er færdig med din artikel, kan du sende den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Alle artikler vil blive vurderet af webmaster inden de bliver lagt op på siden, Hvis det viser sig, at der er behov for ændringer eller rettelser, vil forfatteren af artiklen blive kontaktet, for at få godkendelse på de eventuelle ændringer, der vurderes at være nødvendige, inden artiklen bliver lagt op på siden.

Oversigt over artikler skrevet af brugerne:

Skrevet af Gitte Larsen: