Nyt debatforum på siden

Så er den store dag kommet, og det er nu muligt at oprette sig som bruger på siden igen.

 

Efter at vi skiftede over til et andet CMS system i januar 2022, har det ikke været muligt at oprette sig som bruger på siden og vi har heller ikke haft et debatforum.

 

Men hen over sommeren har jeg siddet og arbejdet på siden, for netop at få disse 2 ting op og køre igen, og nu er vi omsider klar.

 

Så nu kan man kan gratis oprette en profil på siden eller ved at klikke på det punkt i menu’n der hedder Login. Du vil herefter modtage en e-mail, hvor du skal klikke på et link, for at bekræfte at du ønsker at blive oprettet som bruger.

 

Straks efter at du har gjort dette, er din konto aktiveret, og du er nu klar til at gå ind i debatforummet og læse / skrive.

 

Det er vigtig at pointere, at det kun er oprettede brugere på siden, der kan læse og skrive i debatforummet. Så gæster der bare er inde og kigge på siden, kan ikke læse med i debatforummet.

 

Var du oprettet bruger da vi kørte med det gamle CMS system, så er du nød til at oprette dig som bruger på ny. Det har desværre ikke har været muligt at flytte hverken brugere eller indlæg fra det gamle system over i det nye.

 

Det er i debatforummet muligt at abonnere på en tråd – det vil sige at når der kommer nyt i tråden, så vil man automatisk få tilsendt en mail. For at abonnere, skal du inde i en tråd, finde en knap der hedder Handling, den skal man klikke på og så vælge Abonnér. Herefter vil man automatisk få tilsendt en mail, når der er nyt i tråden.

 

Hvis man fortryder og ikke længere vil modtage en mail når der er nyt i tråden, så skal man endnu en gang klikke på Handling og så vælge Afmeld. Så får man ikke længere mails om nyt i debatforummet.

 

Opdateret brochure

 

Jeg har også gennemgået vores brochure, og fået den opdateret, så den passer til hvordan siden er i dag. Den nye brochure kan downloades her.

 

Håber I vil tage godt imod det, og hvis der skulle opstår problemer, er I meget velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. enten på mail eller igennem debatforummet i den tråd der hedder Support.

 

Gitte / Webmaster